André Hazes start concerttour in bomvol Sportcentrum Leek (Foto’s)

André Hazes start concerttour in bomvol Sportcentrum Leek (Foto’s)

LEEK – Afgelopen zaterdagavond 3 maart heeft André Hazes met zijn band de concerttour in Leek afgetrapt met een optreden in een bomvol Sportcentrum Leek.

Om 19.00 uur gingen de deuren open en werd het publiek opgewarmd door DJ Olaf in combinatie met de band Vangrail. Rond 23:45 speelde Vangrail hun laatste nummer en was de zaal inmiddels volledig gevuld en waren de bezoekers klaar voor André Hazes die opende met zijn nummer ‘Ik haal alles uit het leven’. Gevolgd door Buone Sera / Oh Marie, Het is beter zo, Jij alleen, Wie kan mij vertellen, De laatste keer, en nog veel meer. Het publiek ging uit hun dak en genoot van het concert. Hazes sloot zijn concert in Leek af met het alom bekende nummer Leef.

Tino Martin
Zaterdagavond kondigde het Sportcentrum met trots het volgende optreden aan van de Nederlandse volkszanger Tino Martin die op zaterdag 29 september onder begeleiding van zijn liveband zijn opwachting maakt op de bühne van het Sportcentrum. De 34-jarige zanger timmert de laatste jaren flink aan zijn carrière, met uitverkochte concertzalen tot gevolg. De Early Bird kaartverkoop met een actieprijs start maandag 5 maart op de website: vanplan.nl

Voor meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl
Het bericht André Hazes start concerttour in bomvol Sportcentrum Leek (Foto’s) verscheen eerst op InfoLeek.