Nieuwe hoofdtrainer voor korfbalvereniging OWK voor seizoen 2018/2019 bekend!

Nieuwe hoofdtrainer voor korfbalvereniging OWK voor seizoen 2018/2019 bekend!

OOSTWOLD – Na een aantal goede gesprekken met bestuur en spelers, is het bestuur van OWK blij te kunnen melden dat Pascal Zegwaard, met ingang van het seizoen 2018-2019, is aangesteld als hoofdtrainer van korfbalvereniging OWK uit Oostwold.

Tijdens de gesprekken werden ambities, wedstrijden en trainingen besproken en beide partijen zaten veel op dezelfde lijn om als vereniging, team en individuele speler weer verder door te kunnen ontwikkelen/groeien. Daarom is het bestuur erg blij met deze uitkomst!

De 40-jarige Pascal is woonachtig in Assen en heeft al de nodige trainerservaring. De afgelopen vier seizoenen is hij actief geweest als hoofdtrainer bij AVO uit Assen en hiervoor is hij aan de slag geweest bij ROG uit Groningen. Kortom een trainer met ervaring op het niveau waarop ook OWK de laatste paar seizoenen uitkomt. De laatste jaren is Pascal een bekende tegenstander van OWK geweest en weten we dus ook wat voor persoonlijkheid binnen onze vereniging komt.Het bestuur heeft dan ook alle vertrouwen erin dat de selectie, in samenwerking met Pascal, een mooi volgend seizoen tegemoet zullen gaan.

Het bericht Nieuwe hoofdtrainer voor korfbalvereniging OWK voor seizoen 2018/2019 bekend! verscheen eerst op InfoLeek.