Auto met vijf inzittenden aangereden door doorrijder

Auto met vijf inzittenden aangereden door doorrijder

LEEK – Op de A7 van Groningen richting Drachten is dinsdagavond rond kwart voor 7 ter hoogte van Leek een auto met daarin 5 inzittenden aangereden door een automobilist die na de botsing doorgereden is.

Vervolgens is de auto in de middenberm beland en wist de bestuurder de auto uiteindelijk via de vangrail op de vluchtstrook tot stilstand te krijgen. De politie en Rijkswaterstaat zijn ter plaatse gekomen voor de afhandeling en hebben een berger ingeschakeld om het beschadigde voertuig af te slepen. De vijf inzittenden waaronder twee jonge kinderen zijn met de schrik vrijgekomen. De betrokken auto van de doorrijder werd later bij het viaduct in Leek aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de bestuurder van de auto.

Meerdere ongevallen
Eerder op de dinsdagavond is er ook ter hoogte van Boerakker een ongeval geweest waarbij twee voertuigen in de middenberm belandde. Door dit ongeval, die in de spits gebeurde, ontstond een behoorlijke file richting Drachten.


Het bericht Auto met vijf inzittenden aangereden door doorrijder verscheen eerst op InfoLeek.