Wat wordt de nieuwe huisstijl van de gemeente Westerkwartier, uw stem telt!

Wat wordt de nieuwe huisstijl van de gemeente Westerkwartier, uw stem telt!

WESTERKWARTIER – De gemeenten Leek, Grootegast, Marum en Zuidhorn en het gebied Middag (gemeente Winsum) worden vanaf 1 januari 2019 samen één gemeente: Westerkwartier.

Een gemeente die dichtbij, nuchter en ambitieus wil zijn. Bij de nieuwe gemeente hoort ook een nieuw gezicht. Herkenbaar, eigentijds en tijdloos. Bureaucombinatie 100pk/Mixr uit Groningen heeft twee ideeën voor de huisstijl met logo uitgewerkt. Dit komt straks op verschillende uitingen terug, bijvoorbeeld de website, op de auto’s van de gemeente en op het briefpapier. Medio 2018 introduceren we de nieuwe huisstijl. 

Welk logo voor de nieuwe gemeente Westerkwartier spreekt ú aan?
Inwoners van de vier Westerkwartiergemeenten kunnen van 12 tot 25 maart stemmen over welke huisstijl het meest aanspreekt.  Dit kan via http://herindeling.westerkwartier.nl/huisstijl of door de bon uit de Streekkrant, het Westerkwartier of De Wiekslag in te leveren bij het gemeentehuis in Grootegast, Leek, Marum of Zuidhorn. Onder alle deelnemers verloten de gemeenten een ballonvaart. 

Nieuw gemeentewapen
Het nieuwe gemeentewapen wordt los van de huisstijl ontwikkeld door de Hoge Raad van Adel en is  daarom niet verkiesbaar.

Het bericht Wat wordt de nieuwe huisstijl van de gemeente Westerkwartier, uw stem telt! verscheen eerst op InfoLeek.