Burgemeesterbezoek voor 60-jarig huwelijksjubileum echtpaar Leever-Formsma

Burgemeesterbezoek voor 60-jarig huwelijksjubileum echtpaar Leever-Formsma

LEEK – Op 25 maart a.s. is het echtpaar Leever-Formsma 60 jaar getrouwd. Dhr. Leever heeft in zijn jonge jaren gewerkt bij zijn ouders in de kruidenierswinkel aan Oosterhogebrug. Hij heeft ongeveer 18 jaar bij de provincie gewerkt bij de administratie. Met 57 jaar heeft hij gebruikgemaakt van de VUT-regeling. Hij is nu 30 jaar met pensioen.

Mw. Leever werkte bij Geubels geschenkenwinkel. Na 16 jaar niet te hebben gewerkt, heeft zij een aantal jaren de tekstverwerking/uitgaande post bij Aegon verzekeringen verwerkt. Het echtpaar heeft 1 zoon, 4 kleinkinderen en inmiddels 7 achterkleinkinderen.

Nog wekelijks zwemmen zij in Zwemkasteel Nienoord en genieten van elke dag. Burgemeester Hoekstra feliciteert het echtpaar op 27 maart 2018 om 16.00 uur.

Het bericht Burgemeesterbezoek voor 60-jarig huwelijksjubileum echtpaar Leever-Formsma verscheen eerst op InfoLeek.