Geslaagden Zwemkasteel Nienoord februari 2018

Geslaagden Zwemkasteel Nienoord februari 2018

LEEK – Een groot aantal kinderen is weer geslaagd voor hun zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Ellis, juf Evelien en juf Harmanna gingen er voor de voorjaarsvakantie weer een aantal kinderen met het felbegeerde diploma naar huis.

Kinderen vanaf vier jaar kunnen in het zwemkasteel terecht voor zwemles. Dit is  1 x per week een uur zwemmen. De kosten zijn €48,50 (5 lessen). Een all – in pakket kost € 760,00. Meld uw kind nu aan zodat het na de vakantie u direct kan starten. Voor informatie of opgave kunt u bellen met de receptie van het Zwemkasteel: 0594 – 517500. Of kijk op onze website: www.landgoednienoord.nl.

Geslaagd voor het zwem A
Eva Smid, Wouter Ebbinge, Marit Mazereeuw, Lizz Stoker, Romy Wauters, Ramon van der Laan, Elize Rianne Siertsema, Lottie van der Meer, Von Sean Louis O. Torrero, Shane Angela O. Torrero, Tamina Brigitte Kampers, Rik Lukas Holman, Dean Hagenauw, Vince Karijopawiro, Martijn Pera, Jayden Kleinman, Kees Vogelvanger, Joep Drent, Nicola Kaczmarek, Jelle Nat, Noor van Limmeren, Mika Stouwie, Jurre Dinand Bakker, Christiaan Wiersma, Leandro Jager en Dilano Dijksterhuis.

Geslaagd voor het zwem B
Teun Kollee, Michelle Wilkens, Sjoerd Simon de Vries, Lucas ter Meer, Floortje Lascaris, Siem Oldenburger, Iyen Hoexum, Lars Eekhof, Dianthe de Boer, Anna Graanstra, Julian van Dijk, Lyon van Woudenberg, Kimmy Ye, Annelie van Heusden, Tim Bergsma, Yazan Taksh, Tereza Rezene, Michel Shabo, Krista Scholte, Igra Jamaal Shabaan, Kumilye Jamaal Shabaan, Fleur Grijpstra, Liz Scheerhoorn, Oraia Arjette van der Noord en Emma Fenna Schenkel.

Geslaagd voor het zwem C
Hilde Nijenhuis, Rikkert Nijenhuis, Liz Wildeboer, Yvonne Ballast, Floortje van der Woude, Lea Sana Rurenga, Femke Wiegersma, Laura Marjan Cazemier en Famke van Wijk.

Het bericht Geslaagden Zwemkasteel Nienoord februari 2018 verscheen eerst op InfoLeek.