Auto slaat over de kop op de A7, bestuurder raakt gewond

Auto slaat over de kop op de A7, bestuurder raakt gewond

LEEK – Een automobilist is maandagavond omstreeks 7 uur door onbekende oorzaak op de A7 van Groningen richting Drachten met zijn auto in de berm beland en meerdere keren over de kop geslagen.

Uiteindelijk is de bestuurder na tientallen meters met zijn auto op de naastgelegen parallelweg tot stilstand gekomen. Omstanders hebben zich ontfermd over het slachtoffer en de hulpdiensten ingeschakeld. Naast ambulance, politie en Rijkswaterstaat is ook Brandweer Groningen met twee voertuigen ter plaatse gekomen maar hun hulp was niet meer nodig. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Groningen overgebracht. Berger Poort heeft het voertuig dat bij het ongeval total-loss is geraakt afgesleept.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl


 

Het bericht Auto slaat over de kop op de A7, bestuurder raakt gewond verscheen eerst op InfoLeek.