‘De Nieuwe stijl van Leek’, enquête Hoe wilt u wonen?

‘De Nieuwe stijl van Leek’, enquête Hoe wilt u wonen?

LEEK – Wonen en leven in een groene, waterrijke omgeving waar u alle ruimte en vrijheid krijgt om te genieten van het leven. Een fantastische nieuwe wijk op de grens van Drenthe en Groningen. Welkom in ‘De Nieuwe stijl van Leek’, een woondroom gelegen in de wijk Oostindie-De Hoven.

VanWonen wil graag samen met de toekomstige bewoners van dit project nadenken over de ontwikkeling van de nieuwbouwwoningen. Het is belangrijk dat u zich thuis gaat voelen in uw toekomstige woning. Uw droomwoning bouwen begint namelijk niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant. Daar waar de wensen, ideeën en uw gevoel bij een fijn thuis zitten.

Inspraak hebben over uw eigen droomhuis is iets unieks.

VanWonen biedt u dé mogelijkheid om hierover te beslissen! Vertel uw woonwensen door u vrijblijvend aan te melden als belangstellende voor dit project. VanWonen wil het graag weten en houdt u dan ook op de hoogte van de ontwikkelingen. Dit kan op www.denieuwestijlvanleek.nl. Hier vindt u ook meer informatie over het project.

Het bericht ‘De Nieuwe stijl van Leek’, enquête Hoe wilt u wonen? verscheen eerst op InfoLeek.