Oefenwedstrijd BSC Knights tegen juniorenteam 1988 van BSC Knights

Oefenwedstrijd BSC Knights tegen juniorenteam 1988 van BSC Knights

LEEK – Paas zondag spelen de honkbalheren van BSC Knights om 14.00 uur een oefenwedstrijd tegen het juniorenteam uit 1988 van BSC Knights. Dit hechte juniorenteam werd na de oprichting van BSC Knights in 1987 kampioen in 1988 en 1989. Een enkeling speelt nog honkbal, maar de meesten trekken na jaren weer de noppenschoenen aan, doen de toque voor, de helm op en proberen weer een balletje te slaan.

De oefenwedstrijd is gratis te bezoeken op sportpark Rodenburg in Leek.
De honkbalcompetitie gaat weer van start op 7 april. Zie voor de wedstrijdschema’s onze website. www.knightsleek.nl

Op Pinkstermaandag staat BSC Knights weer met de EK bus op het Vredewoldplantsoen in Leek. Hier mogen belangstellende gratis proberen honkballen te slaan in een slagtunnel, kijken hoe hard je kan gooien met behulp van een speed gun en zien hoe gericht je op doel kunt gooien. Natuurlijk onder begeleiding van ervaren honkbalspelers. Hier kan ook alle informatie geven worden aan mensen die geïnteresseerd zijn in de hok- of softbalsport. Misschien is de Bee ook zelf weer aanwezig.

Verder gaat BSC Knights ( bij voldoende aanmelding ) weer van start met een Beeballteam. BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop. Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen.

Het spel vraagt weinig ruimte of speciale voorzieningen. Het kan uitstekend worden gespeeld op een willekeurig grasveld, plein of in de zaal. De kleine afmeting van het veld bevordert speelintensiteit. Geen statische houding, maar dus volop activiteit.

Informatie op onze website www.knightsleek.nl of stuur een e-mail naar secretaris@knightsleek.nl

Het bericht Oefenwedstrijd BSC Knights tegen juniorenteam 1988 van BSC Knights verscheen eerst op InfoLeek.