Opening compleet vernieuwd Havengebouw Leek donderdag 29 maart

Opening compleet vernieuwd Havengebouw Leek donderdag 29 maart

LEEK – Op donderdag 29 maart 2018 om 14.30 uur is de feestelijke opening van het Havengebouw in Leek. Het vernieuwde Havengebouw is fraai gelegen op een markante plek aan de haven. Het terras biedt een mooi uitzicht op de boten en het bos van Nienoord.

In het Havengebouw kunnen bezoekers en recreanten dagelijks terecht voor een kopje koffie, gebak, een broodje, ijs en andere versnaperingen.

Sinds 2016 is De Zijlen ook havenmeester van de haven aan het Leekstermeer in Leek. Om deze functie goed uit te voeren is in 2017 een prachtig Havengebouw in gebruik genomen.

In het Havengebouw werken mensen met een verstandelijke beperking die begeleid worden door medewerkers van De Zijlen. De werknemers zijn blij met hun nieuwe onderkomen en laten u dit graag zien tijdens de opening.

Het havengebouw is het gehele jaar geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. In de zomermaanden is het Havengebouw geopend tot 16.30 uur en ook op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Het Havengebouw is gelegen aan Nienoordshaven 2 in Leek.

Het bericht Opening compleet vernieuwd Havengebouw Leek donderdag 29 maart verscheen eerst op InfoLeek.