Paasvuur Midwolde trekt ruim 600 bezoekers (Video)

Paasvuur Midwolde trekt ruim 600 bezoekers (Video)

MIDWOLDE – Ook dit jaar op Tweede paasdag waren er zoals elk jaar op vele plekken in Leek en omstreken paasvuren georganiseerd. Om stipt 8 uur werd de grote bult takken en snoeiafval van maar liefst 10 meter hoog aan de Traansterweg in Midwolde in brand gestoken.

Ruim 600 mensen kwamen op dit jaarlijkse vuurspektakel af die onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje kwamen nemen en konden genieten van de warmte. Afgelopen weken heeft ‘Vuurbestuur Midwolde’ het erg druk gehad met het bouwen van de bult, vele mensen hebben hun snoeihout met karren naar de bult gebracht wat vervolgens opgestapeld is. Mede door het gunstige weer en de mooie hoge bult is het wederom een groot succes geworden.Het bericht Paasvuur Midwolde trekt ruim 600 bezoekers (Video) verscheen eerst op InfoLeek.