The BIG 80’s & 90’s Party zaterdag 7 april in Leek!

The BIG 80’s & 90’s Party zaterdag 7 april in Leek!

LEEK –Zaterdag 7 april komt The BIG 80’s & 90’s Party naar de Rodenburghal in Leek! Naast een Madonna act zal ook de wereldberoemde DJ Charly Lownoise een optreden verzorgen! Ramon Roelofs ,zoals hij eigenlijk heet, reisde in de jaren 90 samen met zijn kompaan Mental Theo de hele wereld over.

Naast zijn hit ‘Wonderful Days’ krijgen happy hardcore liefhebbers ook nog steeds kippenvel bij plaatjes als ‘Starts’ en ‘Your Smile’. Een nostalgisch feest, dat je niet wilt missen dus! Naast de optredens van Charly Lownoise en the Duch Madonna zal ook het DJ team van The BIG 80’s & 90’s Party alle hits uit de 80’s en 90’s draaien. Voor ieder wat wils dus!

TV beelden uit de 80’s & 90’s!
Op grote beeldschermen zullen de TV beelden uit die tijd te zien zijn. Van Zeg eens AAA tot Medisch Centrum West en van Loekie de Leeuw tot Airwolf. Ook kan je je ouderwetse videogames spelen en geeft de 80’s & 90’s kapper je gratis een gepaste haardos! Waan je in de hoogtijdagen van de Kruisweg, Looks en Pruim met vast en zeker veel oud bezoekers uit die tijd!

Het feest begint om 21.00 uur! “ Ik heb er super veel zin in” aldus dj Charly Lownoise! Dat geldt trouwen ook voor de rest van het team!

Kaarten zijn  verkrijgbaar via: http://www.rodenburglive.nl

Het bericht The BIG 80’s & 90’s Party zaterdag 7 april in Leek! verscheen eerst op InfoLeek.