Pitstra ondertekent contract bij VEV’67

Pitstra ondertekent contract bij VEV’67

LEEK – Onder het toeziend oog van voorzitter Emo de Vries en voorzitter TC-senioren Erwin Meijer heeft Johan Pitstra afgelopen zaterdag een eenjarig contract getekend dat hem in het seizoen 2018-2019 als hoofdtrainer verbind aan VEV’67

De oefenmeester uit Annen deed dit in de rust tijdens het duel tussen VEV’67 en Blauw Wit’34.  VEV’67 won dit duel met 4-2 . De Leekster hebben na 16 wedstrijden nu 15 punten, waarmee ze momenteel op een 13e plek staan in de 1e klasse E.

Pitstra is op dit moment trainer van de tweede selectie van ACV uit Assen. Hij was hiervoor onder andere hoofdtrainer van DIO Oosterwolde, ACV, Actief en LTC.

Pitstra keert na enkele jaren terug naar VEV’67. Vanaf het seizoen 2004 – 2005 was Johan Pitstra voor vier seizoenen trainer van VEV’67. Onder zijn leiding promoveerde de hoofdmacht in mei 2006 voor het eerst in de clubhistorie naar de Eerste klasse.

Pitstra volgt Luitzen Nijboer op die de laatste 4 seizoenen hoofdtrainer van VEV is geweest. In het  seizoen 2015-2016 werd de club onder leiding van Luitzen Nijboer kampioen in de 2e klasse.


Het bericht Pitstra ondertekent contract bij VEV’67 verscheen eerst op InfoLeek.