Onderbouwexamen klassieke talen op de Lindenborg

Onderbouwexamen klassieke talen op de Lindenborg

LEEK – Het European Certificate Classical Languages (ECCL), het onderbouwexamen klassieke talen, werd ook dit jaar afgenomen voor Latijn in klas 3 gymnasium.

Ze schrikken, want het komt altijd onverwacht, zetten zich vervolgens aan de vragen en kijk: ze kunnen moeiteloos mee doen op Europees niveau. Mooi spul hier op de Lindenborg, hoor! Dat u het even weet. Op de foto 9 winnaars brons (v.l.n.r. Tieme Kort, Jens Stenvert, Szófi Bosma, Sterre Papo, Astrid Schnieders, Mirthe Kooi, June Souman en Laura Graafsma; Mark van der Velde was afwezig) en 3 winnaars zilver (v.l.n.r. Grietje Hulshoff, Jesper Eizenga en Melissa Wolf).Het bericht Onderbouwexamen klassieke talen op de Lindenborg verscheen eerst op InfoLeek.