Boer&Natuur biedt ook dit jaar gratis fietsroute boekjes aan

Boer&Natuur biedt ook dit jaar gratis fietsroute boekjes aan

WESTERKWARTIER – Na het succes van vorig jaar zijn er weer gratis fietsroute boekjes beschikbaar. Boer&Natuur Zwk heeft vorig jaar twee fietsroutes ontwikkeld, een route door het Coulisselandschap en een route door het Weidevogelgebied in het ZWK. De oplage van 3000 exemplaren was halverwege de zomer al uitgegeven.

Gelukkig konden de agrarische natuurvereniging Boer& Natuur Zwk en de LTO Noord afd. ZWK gebruik maken het Ondernemersfonds van Leek. Dankzij deze bijdrage kan het mooi vormgegeven boekje gratis worden aangeboden.

In het boekje staan beschrijvingen van het landschap en de cultuur. Het boekje is daarom niet alleen interessant voor fietsers maar ook voor mensen die meer willen weten over het Zuidelijk Westerkwartier. Want weet u bijv. wat een Inversierug is? Waarom er hier en daar plassen water op het land staan? Deze en meer informatie vindt u in het boekje dat vanaf nu gratis verkrijgbaar is in het Infocentrum Nienoord en op de Borg Nienoord.

Het bericht Boer&Natuur biedt ook dit jaar gratis fietsroute boekjes aan verscheen eerst op InfoLeek.