Brons voor TIGA turnster Marit van der Ploeg

Brons voor TIGA turnster Marit van der Ploeg

LEEK – Vandaag was het de beurt aan de jongste selectieturnsters van Tiga

De turnsters hebben een enorme progressie doorgemaakt en zijn flink gestegen in het klassement ten opzichte van de 1ste voorwedstrijd NTS-C

Mini instap D3:
Lauren Westers behaalde een 13e plaats.
Roxanne Breedveld werd 15de in de ranking. Ze werd 1ste op sprong met een prachtige score van 13.983. Iris van der Ploeg turnde een nette wedstrijd en werd 18de Cynthia Zwama turnde een prachtige balkoefening en werd 1ste op dit toestel met een mooie score van 13.633

Bij de instap D3 werd Charlotte Ploeg 1ste op sprong en werd 16de in het klassement. Jasmijn Hornstra behaalde een 17de plaats.

Bij de mini instap D2 turnden Marit van der Ploeg en Nanda Bouma een superwedstrijd.  Marit eindigde op het erepodium en mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen. Nanda turnde netjes en stabiel, werd 2de op brug en behaalde een 7e plek in de meerkamp.

Bij de instappers D2 mochten Denise Hoolsema en Iyen Hoeksum hun oefeningen aan de jury laten zien.  Met grote verbeteringen tov de 1ste voorwedstrijd eindigde Denise op een 8ste en Iyen op de 19de plaats.

De doorstroming naar de finale op 2 juni word over een week bekend gemaakt.

Het bericht Brons voor TIGA turnster Marit van der Ploeg verscheen eerst op InfoLeek.