Prijsuitreiking promotie dag Kleindieren vereniging ’t Hollandertje

Prijsuitreiking promotie dag Kleindieren vereniging ’t Hollandertje

LEEK – Op de promotiedag van kleindierenvereniging ’t Hollandertje bij de Welkoop in Leek was er de mogelijkheid voor mensen om hun konijn of cavia te laten beoordelen door de ervaren leden van ’t Hollandertje.

Enkele tientallen dieren kwamen er  voor een beoordeling op gezondheid verzorging en rastypische kenmerken. Ook werden nageltjes geknipt iets wat door de aanwezige mensen zeer op prijs werd gesteld. De knuffelhoek en de geshowde dieren trokken erg veel bekijks en veel kinderen bleven dan ook lange tijd met een dier op schoot zitten. Het was een erg geslaagde dag.

Bij de konijnen ging de eerste prijs naar de teddydwerg Pluisje van Mirthe Woudstra uit Zevenhuizen  en bij de cavia’s ging de eerste prijs naar het dier van Norah en Stijn Vaartjes uit Tolbert. Afgelopen vrijdag werden de winnaars in het zonnetje gezet

Dit was de eerste in een reeks van drie promotiedagen voor de kleindieren hobby de volgende is op 21 april bij Otter diercompleet in Leek. Ook hier kunnen mensen hun dier weer meenemen.

Op de foto reiken Annelie Bonnet van ’t Hollanderje en Dina van der Veen  van de Welkoop de prijzen uit aan de winnaars.

Het bericht Prijsuitreiking promotie dag Kleindieren vereniging ’t Hollandertje verscheen eerst op InfoLeek.