Leekster Rozemarijn te Brake(19) vervult rol in nieuwe clip Famke Louise (Video)

Leekster Rozemarijn te Brake(19) vervult rol in nieuwe clip Famke Louise (Video)

LEEK – Vlogster, model en zangeres Famke Louise(19) heeft vrijdagmiddag 13 april haar nieuwe single ‘HIGH’ uitgebracht. De afgelopen periode is hard gewerkt aan de productie van het nummer en het opnemen van een clip.

Rollen
De 19-jarige Leekster Rozemarijn te Brake wil graag actrice worden en volgt op het Noordepoort – Kunst & Multimedia in Groningen de opleiding toneel. Voor de opname van de nieuwe clip was het management van Famke op zoek naar enkele spelers die rollen konden vullen. Zo kwamen ze terecht bij het Noorderpoort en is Rozemarijn samen met klasgenoot Stan van Dijk uit Winsum geselecteerd om een rol te vervullen.

Opnames
De opnames voor de clip vonden een kleine twee weken geleden plaats in Amsterdam. Rozemarijn en Stan reisden voor deze opdracht af naar de locatie en hebben met nog ongeveer 15 andere geselecteerde personen een leerzame en gezellige dag gehad. Het resultaat van de opnames is vanaf nu te zien in de onderstaande YouTube video die sinds vrijdagmiddag 13 april online staat. Deze is al meer dan 115 duizend keer bekeken.

Famke Louise
Famke Louise begon haar vlogcarrière ongeveer twee jaar geleden. Vijf maanden geleden scoorde ze een grote hit met het nummer ‘Op Me Monnie’ die inmiddels al ruim 10 miljoen keer bekeken is op YouTube. Ook haar hit ‘Vroom’ doet het goed en is ruim 8 miljoen keer bekeken.

Foto’s/video: Youtube Prod. Rockywhereyoubeen


Het bericht Leekster Rozemarijn te Brake(19) vervult rol in nieuwe clip Famke Louise (Video) verscheen eerst op InfoLeek.