VMD-bestrating en Tuinhout overgenomen door Hjalmar Jager en Arjan de With

VMD-bestrating en Tuinhout overgenomen door Hjalmar Jager en Arjan de With

LEEK – Per 1 februari hebben Hjalmar Jager en Arjan de With VMD-bestrating en Tuinhout overgenomen van Albert Slotema, die per 1 juli verhuist naar het Industriepark 2A.

Het nieuwe bedrijf, gevestigd in het oude Praxis pand aan de Euroweg 3 in Leek, gaat verder onder de naam Jager & de With Bestrating. Ze richten ons op zowel de particulier maar zeker ook op de vakman. Jager & de With Bestrating heeft een ruim assortiment bestrating. Van oerdegelijke klinkers tot en met luxe keramische tegels en natuursteen.

Ook op het gebied van tuinhout zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Als dealer van onder andere Tuindeco kunnen ze aan alle wensen voldoen. Schuttingen en vlonders. Maar natuurlijk ook blokhutten, priëlen en overkappingen hebben ze in het assortiment. Ook voor de aanleg van uw tuin bent u bij Jager & de With Bestrating aan het juiste adres. Door onze uitstekende relatie met diverse hoveniers en stratenmakers bent u verzekerd van de juiste persoon bij elke klus.

Het bericht VMD-bestrating en Tuinhout overgenomen door Hjalmar Jager en Arjan de With verscheen eerst op InfoLeek.