De Postwagen start speciale pool voor 65-plussers

De Postwagen start speciale pool voor 65-plussers

TOLBERT – De Postwagen wil 65-plussers de gelegenheid geven om weer te genieten van ‘bezig zijn’. Het partycentrum in Tolbert komt daarom met een speciale pool voor 65-plussers, waarbij het sociale aspect naar eigen zeggen een ‘behoorlijk belangrijk’ onderdeel vormt.

Gezellig koffiemoment
De ‘65-pluspool’ is in het leven geroepen voor de 65-plussers die mooie momenten met collega’s missen. “Als 65-plusser hoef je zeker niet in een zwart gat te vallen”, zo verklaart het bedrijf. “Zet je ervaring in, ontmoet sympathieke collega’s en blijf lekker fit door leuke werkzaamheden. Tussen de bedrijven door kun je aanschuiven voor een gezellig koffiemoment met leeftijdsgenoten.”

Afwisselende werkzaamheden
De mogelijke werkzaamheden verschillen. Onder andere grasmaaien, het klaarzetten van stoelen en tafels in de zalen en het verzorgen van de emballage worden genoemd. Daarnaast kan het gaan om het klaarzetten van rondritten (Solexen, VETbikes en Moonwalkers) voor groepen, of − als bestuurder van de bezemwagen −  helpen bij eventuele pechgevallen onderweg.

Al acht aanmeldingen
Er blijkt wel animo voor te zijn. Zo zijn er direct al acht aanmeldingen binnengekomen. “Ze hebben geen verplichtingen en ze kijken er naar uit om aan de slag te gaan. Om de zoveel tijd doen ze een gezellige activiteit.” De Postwagen roept andere geïnteresseerden op om even te bellen met het bedrijf: “Meld je aan voor onze enthousiaste pool van 65-plussers en bepaal zelf wanneer je werkt.”

Het bericht De Postwagen start speciale pool voor 65-plussers verscheen eerst op InfoLeek.