Nieuwe plek Flinke Pink Festival bekend; Evenemententerrein Leek

Nieuwe plek Flinke Pink Festival bekend; Evenemententerrein Leek

LEEK – Tijdens Pinksteren 2018 wordt het Flinke Pink Festival gehouden op het Evenemententerrein aan de Tolberterstraat in Leek.

Vanwege een paartje broedende ooievaars op het terrein van Podium Nienoord kan dit jaar tijdens Pinksteren het Flinke Pink Festival daar niet door gaan. De gemeente en de organisator van het Flinke Pink Festival hebben zich ingespannen om in de nabije omgeving van het podiumterrein een andere locatie te vinden voor dit festival en daarvoor vergunning te verlenen.

Bij de uiteindelijke keuze voor deze alternatieve locatie is de veiligheid en overlast van/voor bewoners en bezoekers doorslaggevend geweest. Uiteindelijk is geconcludeerd dat het Evenemententerrein aan de Tolberterstraat tegenover de Rabobank de beste plek is. De gemeente heeft inmiddels voor deze locatie vergunning verleend.

De nabije omwonenden zijn schriftelijk op de hoogte gesteld van deze keuze en uitgenodigd voor een informatieavond.

Foto: Eerste sfeerimpressie Flinke Pink 2018!

Het bericht Nieuwe plek Flinke Pink Festival bekend; Evenemententerrein Leek verscheen eerst op InfoLeek.