Isolatie actie in de gemeente Leek

Isolatie actie in de gemeente Leek

LEEK – Isolatieactie.nl start samen met Smit Isolatie Groep een grote isolatie actie in de gemeente Leek. Naast het voordeel van het samen inkopen van de isolatie is er vanuit de gemeente momenteel een subsidie beschikbaar gesteld.

Er zijn de afgelopen jaren al heel veel woningen in Leek voorzien van isolatie. Door deze nieuwe samenwerking en de subsidie vanuit de gemeente Leek willen wij woningeigenaren dat extra zetje geven en woningeigenaren stimuleren om hun woning te verduurzamen.

Besparen op uw energierekening
Projectcoördinator van der Lei: “Met spouwmuurisolatie bespaar al gauw 20-30% op uw energierekening. De investering is dus vaak al binnen 3-5 jaar terugverdiend.” Naast de besparing geeft het een hoger wooncomfort, een beter energielabel en de woning wordt meer waard en is beter verkoopbaar.

Subsidie voor woningisolatie
De subsidie voor isolatie is bedoeld om mensen te stimuleren hun woning nu te gaan verduurzamen. De gemeente heeft de subsidie pot direct gevuld met €100.000 euro. Hoe meer bouwdelen je isoleert hoe meer subsidie je ontvangt. Bij 3 maatregelen krijg je maar liefst 25% van de investering terug van de gemeente met een maximum van €1000,- euro. Tref je 1 maatregel, dan ontvang je 20% subsidie. Lees alle voorwaarden over de subsidie bij ons op de website.

Wees er snel bij
De actie is vanaf vandaag (19 april) gestart en inschrijven kan t/m 28 mei 2018. Inschrijven voor de actie is gratis. Na de inschrijving vindt er een telefonische intake plaats. Vervolgens plannen wij een adviesgesprek met onze isolatie adviseur. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken naar de mogelijkheden en vindt er een technische inspectie plaats. Op basis van deze gegevens ontvangt u een vrijblijvende offerte. Van der Lei: ‘we hebben bewust gekozen voor een inschrijfperiode van één maand. €100.000 euro klinkt een hoop, maar uit ervaring weet ik dat dit binnen een maand op kan zijn, wees er dus snel bij”

Schrijf u nu in via onze actiepagina: www.isolatieactie.nl of via www.smitisolatiegroep.nl

Wilt u liever direct alles weten over de actie? Bel 06 44 33 66 66 of stuur een e-mail naar frank@isolatieactie.nl

 

Het bericht Isolatie actie in de gemeente Leek verscheen eerst op InfoLeek.