Zes bedrijven uit Leek en Tolbert gaan verder onder één vlag

Zes bedrijven uit Leek en Tolbert gaan verder onder één vlag

LEEK/TOLBERT – Het bedrijfslandschap in Leek en Tolbert ondergaat een flinke transitie. Administratiekantoor Brandsma & Klijn uit Tolbert en uitzendbureau NoNonsense Personeelsdiensten uit Leek bundelen de uiteenlopende diensten van beide bedrijven onder de bestaande bedrijfsnaam ‘Brandsma Klijn solutions’, in de volksmond beter bekend als BK solutions.

“Eén platform met oplossingen voor ondernemers.” Dat is wat eigenaren en vestigingsmanager Leon Brandsma, Jan Cornelis Klijn en Johan Tilma beogen met de bundeling van deze bedrijven. Ook LoonCompany (loonadministratie), JobConnect (werving en selectie) en DCNN (debiteurenbeheer) voegen zich bij het initiatief. Daarmee verdwijnen vijf van de zes afzonderlijke bedrijfsnamen.

Het platform moet zorgen voor herkenbaarheid en toegankelijkheid. Het begon in 2003 bij het administratiekantoor van Brandsma en Klijn. Dat sloeg al snel aan: meer dan 500 zakelijke klanten meldden zich. Door de jaren heen werd het dienstenpakket in rap tempo uitgebreid, waarbij elke dienst in een apart bedrijf werd gegoten. Het resulteerde in zes bedrijven, zes logo’s en zes websites.

“Ondernemers kunnen voor verschillende diensten nu op één plek terecht. Dat is efficiënter voor ze”, zegt Tilma. Klijn knikt: “Door kruisbestuiving kunnen we snel zorgen op diverse gebieden wegnemen. Bestaande en nieuwe klanten ontdekken zo ook andere oplossingen. We kunnen veel meer voor ze betekenen. Alles opereerde los van elkaar. Daar brengen we nu duidelijk verandering in.”

“Ondernemers houden van ondernemen en ze willen daar dan ook het liefst hun tijd aan besteden”, voegt Brandsma daar aan toe. “BK solutions biedt ondernemers meer plezier in ondernemen. We doen dat door professionele ondersteuning in administratie en personeelsdiensten. Dit bespaart ondernemers veel tijd. Hierdoor kunnen ze zich richten op wat ze écht leuk vinden.”

Marketingadviseur Dion van der Vaart is enthousiast over het platform: “De andere diensten profiteren straks van de reeds opgebouwde naamsbekendheid en reputatie van moedermerk Brandsma & Klijn, een kwaliteitsassociatie. Al die diensten ademen nu één identiteit, wat bijdraagt aan de totale merkwaarde: meer plezier in ondernemen. Zo bouwen ze samen aan één sterk merk.”

Het bericht Zes bedrijven uit Leek en Tolbert gaan verder onder één vlag verscheen eerst op InfoLeek.