Afscheidsconcert van dirigent Henk van Ras bij Flexx Music met Amicitia

Afscheidsconcert van dirigent Henk van Ras bij Flexx Music met Amicitia

TOLBERT – Een avond met een gouden rand! ”Thank you for the music, for giving it to us”. Flexx Music en Amicitia gingen tijdens het afscheidsconcert van dirigent Henk van Ras voor goud. Dat is zeker gelukt, het was een avond met een gouden rand, om nooit te vergeten.

Het publiek was zeer enthousiast over het optreden van het grote fanfareorkest onder leiding van maestro Henk van Ras. Het plezier van de muzikanten spatte ervan af terwijl de muzikanten op zeer muzikale wijze prachtige werken vertolkten, zoals Canterbury Choral en Cry of the Celts.

De tweede helft was het aan Flexx Music om het succes van de avond voort te zetten als bigband, ook voor de laatste keer met Henk van Ras als bandleider. De bigband swingde de pan uit en liet het publiek genieten van werken als Happy, Under the Sea, Sir Duke, How Deep is your love.

Eerder op de avond was er een staande ovatie van alle aanwezigen voor de dirigent om hun bewondering en waardering te tonen voor alle prachtige prestaties die hij heeft geleverd. Veder kreeg hij een mooi cadeau als blijvende herinnering aangereikt na een speech over zijn prachtige carrière. Tenslotte sloot Flexx Music als verrassing de avond af, samen met oudmuzikanten van meneer van Ras, met de toegift Thank you for the Music. Met de laatste dankbare woorden van de avond gericht aan hun dirigent: ”Thank you for the music, for giving it to us” was de avond ”vanrassend” compleet en zeer geslaagd!

Foto’s: Jan van der SchansHet bericht Afscheidsconcert van dirigent Henk van Ras bij Flexx Music met Amicitia verscheen eerst op InfoLeek.