Medailles voor Adonis Sportacrobatiek Leek bij Spring in the Air in Zwolle

Medailles voor Adonis Sportacrobatiek Leek bij Spring in the Air in Zwolle

ZWOLLE/LEEK – Op zaterdag 21 april organiseerde de vereniging Sportacrobatiek Zwolle (SAZ) de Spring in the Air wedstrijd.  Meer dan 120 teams met acrobaten uit een wijde omgeving lieten hun oefening zien.

Een leuke manier voor de sporters om wedstrijdervaring op te doen en te stralen voor ouders, familie en vrienden, ieder op zijn of haar eigen niveau. Adonis Sportacrobatiek Leek had 5 teams afgevaardigd naar deze wedstrijd en alle 5 teams keerden met een medaille terug, een ongekende prestatie!

In de ochtend was het de beurt aan de instap teams. Voor deze jonge sporters is het al een hele prestatie om alles van je oefening goed te onthouden en uit te voeren met een strenge jury voor je en heel veel publiek om de tribune. Beide instap duo’s Eden Timmersmans en Lisanne v.d. Velde; en  Chenice en Marleau Storteboom behaalden goud. Rosalie de Vries, Nadine en Danielle Hielema haalden bij de instap trio’s een mooie zilveren medaille. Deze instap teams hebben het hele seizoen al goed gepresteerd en zij straalden allemaal ook weer op deze wedstrijd.

In de middag mocht het E-junioren duo Janneke Meijer en Leana Perri het opnemen tegen maar liefst 9 teams. Deze dames hebben dit seizoen al meerdere medailles in de wacht gesleept en stonden onlangs nog op de districtsfinale. Ook in deze wedstrijd behaalden ze een gouden medaille.

Ten slotte was het de beurt aan het D-senioren trio Jorijn Jongman, Zjamila Hoebas en Marit Huizinga. Na een goede start van het wedstrijdseizoen heeft dit team was pech en tegenslagen gehad. De dames waren dan ook heel erg gespannen en nerveus, helemaal omdat er een aantal nieuwe elementen nog niet eerder op een wedstrijd uitgevoerd waren. Maar eenmaal op de vloer stond er een team en ging de oefening perfect! Als beloning veroverden ook zij een welverdiende gouden medaille.

Het bericht Medailles voor Adonis Sportacrobatiek Leek bij Spring in the Air in Zwolle verscheen eerst op InfoLeek.