Tanja Haseloop beoogd lijsttrekker voor VVD in het Westerkwartier

Tanja Haseloop beoogd lijsttrekker voor VVD in het Westerkwartier

WESTERKWARTIER – Het bestuur VVD Westerkwartier draagt Tanja Haseloop, huidige fractievoorzitter VVD Leek, voor als beoogd lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in november 2018. Als de leden in mei tijdens de ledenvergadering met haar voordracht instemmen, wordt Tanja de lijsttrekker voor de VVD Westerkwartier.

Het bestuur acht Tanja het meest geschikt. Naast haar jarenlange ervaring in het leiden van een fractie, haar bekendheid binnen de regio en haar regionale en landelijke netwerk binnen en buiten de VVD onderscheidt zij zich door haar bestuurlijke ervaring als voormalig wethouder van de gemeente Leek. Ook beschikt ze als lijsttrekker bovenal over veel draagvlak onder kandidaat – raadsleden.

Het bericht Tanja Haseloop beoogd lijsttrekker voor VVD in het Westerkwartier verscheen eerst op InfoLeek.