Ook voorstelling van Speelgroep Leek moet wijken voor ooievaars

Ook voorstelling van Speelgroep Leek moet wijken voor ooievaars

LEEK – Ook de voorstelling van Speelgroep Leek moet wijken voor de ooievaars bij Podium Nienoord. Er is  gelukkig inmiddels een andere locatie voor gevonden. Het openluchtspel vindt nu plaats bij landgoedboerderij Oosterheerdt, waar we zeer gastvrij zijn ontvangen!

Een andere locatie, die aldus de Speelgroep hun voor nieuwe uitdagingen stelt maar die ook weer leuke en nieuwe kansen biedt. De regisseur is al helemaal geïnspireerd door de nieuwe omgeving en ziet mooie kansen. ‘Wij zijn flexibel’!

Het openluchtspel is op 27, 28, 29 en 39 juni en ze spelen een eigen bewerking van ‘De twee wezen’, een vrolijk melo-drama. Meer informatie over locatie, tijdstip en voor het bestellen van de kaarten kun je terecht op de website www.speelgroepleek.nl

Het verhaal van de nestelende ooievaars en de impact die dit heeft, ook voor Speelgroep Leek is opgepakt door RTV-Noord. En vanmorgen was de Speelgroep in het nieuws tijdens de live uitzending van Wakker Nederland op NPO1.

Het bericht Ook voorstelling van Speelgroep Leek moet wijken voor ooievaars verscheen eerst op InfoLeek.