Activiteiten in de meivakantie in Familiepark en Zwemkasteel Nienoord

Activiteiten in de meivakantie in Familiepark en Zwemkasteel Nienoord

LEEK – In Familiepark en Zwemkasteel Nienoord beleef je in de meivakantie de leukste activiteiten voor het hele gezin. Vier Lammetjesdag op 2 mei in Familiepark Nienoord en kom racen op de Piratenstormbaan op 2, 3 en 4 mei in Zwemkasteel Nienoord!┬á

Op 2 mei vieren we Lammetjesdag in het Familiepark! Ga op kraamvisite bij de pasgeboren lammetjes, laat je schminken bij de schminktafel, bedenk de leukste naam voor de lammetjes, kom dansen samen met Nieno op de leukste vakantiehits, luister naar de dierenverhalen van een echte boerin en natuurlijk gaan we beschuit met muisjes eten! Het Familiepark is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en de Lammetjesdag is inclusief bij een bezoek aan het Familiepark.

Schip ahoy! In de meivakantie kun je klimmen en klauteren op de Piratenstormbaan in het Zwemkasteel. De Piratenstormbaan ligt in het water op 2, 3 en 4 mei van 13.00 uur tot 16.30 uur. Hoe snel weet jij aan de overkant te komen?

Het bericht Activiteiten in de meivakantie in Familiepark en Zwemkasteel Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.