Intersport Superstore Roden nieuwe hoofdsponsor VEV’67

Intersport Superstore Roden nieuwe hoofdsponsor VEV’67

LEEK/RODEN – Tijdens de ALV jl. april in de kantine van VEV’67 heeft de sponsorcommissie met de trots de nieuwe hoofdsponsor van de club gepresenteerd.

INTERSPORT SUPERSTORE RODEN verbindt zich voor 3 jaar aan onze prachtige club als hoofdsponsor, INTERSPORT SUPERSTORE RODEN biedt voor alle leeftijdscategorieën sportkleding, vrijetijdskleding en sport gerelateerde artikelen aan in hun winkel te Roden.

Tijdens het bekendmaken van de nieuwe hoofdsponsor door de sponsorcommissie werd tevens het nieuwe tenue (in concept) gepresenteerd, naast INTERSPORT SUPERSTORE RODEN en VEV’67 is er ook een overeenkomst aangegaan met de firma DEVENTRADE te Deventer die garant staat voor de nieuwe clubkleding van het merk Hummel, dit bedrijf zorgt tevens met INTERSPORT voor een nieuwe webshop, deze webshop zal na 1 juli aanstaande geactiveerd worden voor iedereen die VEV’67 een warm hart toedraagt.

Leden, ouders, opa’s en oma’s kunnen via deze webshop of in de winkel alle clubkleding, tassen en andere aanverwante voetbalartikelen die VEV’67/ INTERSPORT en DEVENTRADE aanbieden, bestellen en afhalen bij INTERSPORT SUPERSTORE te Roden.

Naast het kennismaken met elkaar in de afgelopen weken/ maanden hebben leden van de sponsorcommissie/ kledingbeheer van VEV’67 en INTERSPORT ook een bezoek gebracht aan DEVENTRADE, een prachtig familiebedrijf die bekend staat als een grote speler in hun vakgebied in de Benelux, na de ontvangst en een uitleg over het bedrijf werd er aandachtig geluisterd naar het functioneren van de webshop en werd er afgesloten met het ondertekenen van de sponsorovereenkomst en een rondleiding door het bedrijf en het magazijn (13.500m2).

Leden van VEV’67 kunnen zich bij INTERSPORT SUPERSTORE RODEN aanmelden voor het clubsparen, naast de reguliere kortingen spaar je automatisch mee voor je club!

INTERSPORT SUPERSTORE RODEN, GEDEMPTE HAVEN 3 te RODEN

VEV’67 en INTERSPORT SUPERSTORE RODEN zijn trots dat ze elkaar als partners hebben gevonden en tekenen voor een prachtige langdurige samenwerking!


Het bericht Intersport Superstore Roden nieuwe hoofdsponsor VEV’67 verscheen eerst op InfoLeek.