Kabouter doe- en knutselmiddag bij museum Nienoord

Kabouter doe- en knutselmiddag bij museum Nienoord

LEEK – In museum Nienoord word je meegenomen op reis door de wondere wereld van de kabouters. Hier ontdek je waar de kabouters vandaan komen, hoe ze leven, wat ze doen, voor kleding dragen, en waar ze werken.

Op de Kabouterzolder kom je in de wereld van David de Kabouter. Hier ontmoet je het kaboutervolk. Je kunt meedoen met de Paddenstoelen speurtocht, het maken van een heuse houten kabouter of paddenstoel. Je kunt luisteren naar kabouterverhalen en meedoen met de kleurplatenwedstrijd. Ga als kabouter bij de kabouterboom op de foto.

Leek is Kabouterstad – kom je ook naar: De Kabouter Doe-middag zondag 13 mei

Speciaal voor kinderen van 3 tot 8 jaar organiseert museum Nienoord zondagmiddag 13 mei van 14.00-16.00 uur de Kabouter Doe-middag op onze Kabouterzolder. Deelname is gratis alleen papa, mama en/of opa en oma betalen de reguliere entree van 6,00!

Deze Doemiddagen vinden nog plaats op zondag 15 juli en 16 september tijdens de Tentoonstelling ‘Tussen koetsen en kabouters’ van Rien Poortvliet nog t/m 30 september.

Adresgegevens en contactinformatie
Museum Nienoord
Nienoord 1
9341 AC Nienoord
0594-512260
info@museumnienoord.nl
www.museumnienoord.nl

Het bericht Kabouter doe- en knutselmiddag bij museum Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.