Voorverkoop Flinke Pink toegangsbandjes start maandag 14 mei

Voorverkoop Flinke Pink toegangsbandjes start maandag 14 mei

LEEK – Nog even en de Pinksterfestiviteiten in Leek barsten weer los! Vanaf vrijdag 18 mei t/m maandag 21 mei staat Leek bol van de muziek, een grote kermis, op maandag de traditionele Pinkstermarkt en natuurlijk het Flinke Pink Festival, dit jaar op het Evenemententerrein t.o. de Rabobank. Vier dagen, elke dag een ander muziekthema, kan het publiek hier terecht!

Het programma start vrijdag 18 mei (20.00 – 1.30 u) met 90’s till Now, de beste dansplaten en grootste hits vanaf de jaren 90 tot heden zullen in de mix en gepresenteerd door deejay Jonas van der Vlugt voorbij komen!

De dag erna komen de hardere dancestijlen weer aanbod! Met meer dan 10 deejay’s kan het publiek knallen op hardstyle, early hardcore en rawstyle en belooft de zaterdagavond (20.00 – 1.30 u) weer een “brute” party te worden.

Zondag 20 mei komen de meer commerciële dancestijlen zoals dance, house, club en trance aanbod. Kenmerken van de zondagavond (20.00 – 1.30 u) zijn verder toegankelijk, sfeervol, veel beleving en een mooie ambiance met vette lichtshow.

De laatste dag van het festival staan tal van Groninger popbands op het grote podium. Het programma is samengesteld in overleg met POP Groningen en biedt deze middag een heerlijke dosis pop en rock gespeeld door jonge, talentvolle bands! De maandag wordt als vanouds weer afgesloten met deejay’s! Deze laatste dag is het festival open van 12.00 tot 19.30 uur.

Toegangsbandjes
Ook dit jaar werkt Flinke Pink weer met een voordelige passe-partout in de vorm van een polsbandje. Voor slechts 5 euro heb je alle 3 avonden onbeperkt toegang tot het festivalterrein (op maandag is het festival gratis). De toegangsbandjes zijn vanaf maandag 14 mei verkrijgbaar in Leek bij Shoeby, Primera, Hairspecials, Capisce en Fitclub Rodenburg.

Uiteraard zijn de bandjes ook tijdens het festival bij de kassa te koop maar iedereen wordt aangeraden, om lange wachtrijen te beperken, de bandjes van te voren te halen bij 1 van de genoemde winkels.

Meer informatie over Flinke Pink is te vinden op www.flinkepink.nl en www.facebook.com/flinkepink.

 

Foto: Flinke Pink in 2017, dit jaar krijgt het festival een nog mooiere uitstraling met een groot podium op het Evenemententerrein in Leek.

Het bericht Voorverkoop Flinke Pink toegangsbandjes start maandag 14 mei verscheen eerst op InfoLeek.