LekkerLeek Cultuur & Foodfestival dit weekend bij Landgoed Nienoord

LekkerLeek Cultuur & Foodfestival dit weekend bij Landgoed Nienoord

LEEK – Zaterdag 12 en zondag 13 mei 2018 is het lommerrijke landgoed Nienoord het decor van een uniek sfeervol en gezellig zomerfestival, het LekkerLeek Cultuur & Foodfestival. Het is een tweedaags evenement waar liefhebbers onder meer vintage, muziek en zang, theater, veel divers en lekker eten en drinken en vooral ook veel sfeer en gezelligheid aantreft. De entree is beide dagen volledig gratis.

Het unieke Landgoed Nienoord is bij uitstek de locatie voor het unieke zomerse cultuur & foodfestival. De tuinen en zalen van de Borg Nienoord en het lommerrijke landgoed wordt omgetoverd in een groot en gezellig openlucht restaurant/theater waar diverse authentieke mobiele keukentjes (de z.g. Foodtrucks) met vele en verrassend lekkere gerechten hun waren aanbieden.

Verder diverse stands met gekoelde dranken, diverse artiesten met live muziek en zang, theater, kleinkunst en verschillende kramen met diverse industriële vintage goederen. Authentieke goederen uit de jaren 50, 60, 70 en begin 80-er jaren. Een greep uit het diverse aanbod: lijsten, spiegels, lampen, koffers, lampenradio’s, vinylplaten (muziekdragers), huishoudelijke artikelen, gereedschappen en zo vele meer.

LekkerLeek Cultuur & Foodfestival met het rijke aanbod aan het lekkerste eten, leuke live muziek en zang, een variëteit aan theater en kleinkunst maakt het tot een zeer gezellige uit-belevenis voor vrienden, collega’s en gezinnen, jong en oud(eren). Zeer bijzonder is dat de organisatie het weer voor elkaar heeft gekregen de entree voor dit evenement geheel gratis te laten zijn. Uniek! 

Oog voor milieu
‘Het milieu wordt tijdens het festival niet uit het oog verloren.  Voor een drankje betaal je bij de eerste bestelling een drankje een geringe vergoeding van € 2,50 voor een speciaal ‘LekkerLeek glas’. Een milieuvriendelijk hardplastic glas dat je het gehele festival door kunt gebruiken. Bij een volgend drankje geeft men het glas af bij de bar waar het wordt gespoeld en men krijgt een schoon exemplaar voor een nieuw drankje, fris, bier en of wijn. Er zit dus geen statiegeld op de LekkerLeek glazen. Na afloop van het bezoek kan men het glas meenemen als souvenir of om het bijvoorbeeld de volgende dag weer te kunnen gebruiken’.

LekkerLeek betekent een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor alle bezoekers, jong en oud(eren). Het enige wat men mee dient te nemen is leuk gezelschap, een lekkere trek en een goed humeur. De rest levert het unieke zomerfestijn. De toegang is, zoals reeds vermeld en uniek voor deze tijd, beide dagen volledig gratis. Geen enkele reden om het festival niet met een bezoek te vereren.

Zaterdag 12 mei is het cultuur & foodfestival open vanaf 11.00 uur tot 19.00 uur. Zondag 13 mei vanaf 11.00 uur tot 19.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.lekkerleek.nl.

Het bericht LekkerLeek Cultuur & Foodfestival dit weekend bij Landgoed Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.