Leek wandelt weer 4 dagen

Leek wandelt weer 4 dagen

LEEK – Van 29 mei t/m 1 juni staat voor veel kinderen en hun ouders/begeleiders en natuurlijk ook voor de vele andere wandelaars in Leek weer in het teken van de Leekster Wandel4daagse. De Wandel4daagse start dit jaar niet op maandag, maar op dinsdag en is deze keer dus echt 4 dagen.

4 dagen achterelkaar wandelen over prachtig uitgezette routes door de omgeving van Leek, Tolbert en Nietap. Voor kinderen en grote mensen, die 1 dag willen lopen, is er nu weer de mogelijkheid om dat op vrijdagavond te doen.

Dinsdag 29 mei wordt gestart vanaf de Rodenburghal, woensdag 30 mei is de startplek het Infocentrum bij parkeerterrein Nienoord, donderdag 31 mei wordt begonnen bij de Pannekoekenburcht/Camping Nienoord en vrijdag 1 juni wordt gestart vanuit het centrum van Leek bij het witte kerkje op de Dam. Alle avonden begint de 10 km om 18.00 uur en de 5 km om 18.30 uur.

Evenals voorgaande jaren is er weer een informatief boekje met alle wandelroutes. De route vanaf de Rodenburghal is vooral gesitueerd in Tolbert. De route vanaf het Infocentrum is natuurlijk weer naar Cnossen en het prachtige terrein eromheen. De route vanaf de Pannekoekenburcht/Camping Nienoord loopt over het Nienoordterrein en voor de 10 km-lopers tevens door het Nietapsterbos en de route vanaf het Centrum gaat voor een groot deel door het dorp Leek.

Op de laatste dag worden de lopers weer binnengehaald met muziek, waarbij zoveel mogelijk kijkers worden uitgenodigd langs de route te gaan staan de wandelaars te verwelkomen.

Wil jij/wilt u meer weten of, misschien nog beter, wil jij/wilt u zelf mee lopen, kijk dan op www.leeksterwandel4daagse.nl. Hier is tevens een inschrijfformulier opgenomen.

Het bericht Leek wandelt weer 4 dagen verscheen eerst op InfoLeek.