Internationale finale voor Leekster Charlotte Suurd

Internationale finale voor Leekster Charlotte Suurd

DEN BOSCH/LEEK – Op het internationaal toernooi IAG in Den Bosch, van 10 t/m 12 mei, kwamen acht teams van de Acro Academy Noord Nederland in actie. Op dit grote evenement werden internationale wedstrijden gehouden in verschillende sporten, en de teams deden mee aan het Acrogym toernooi.

Er werd in verschillende leeftijdscategorieën gestreden tegen teams uit o.a. België, Denemarken en Israël. Na twee spannende dagen met kwalificaties wisten álle acht teams de finales te bereiken, waaronder Charlotte Suurd uit Leek. Met haar partners Lisanne Hulder en Serèn Çabuk wist zij met twee prachtige oefeningen de finale van deze internationale wedstrijd te bereiken, met een persoonlijk puntenrecord.

De finale-oefening bracht hen uiteindelijk op de vijfde plaats. Gezien het sterke deelnemersveld een fantastische prestatie voor Charlotte en haar team!

Het bericht Internationale finale voor Leekster Charlotte Suurd verscheen eerst op InfoLeek.