Voorbereidingen voor Pinksterweekend in Leek volop gaande

Voorbereidingen voor Pinksterweekend in Leek volop gaande

LEEK – Al Sinds maandag wordt er in en om het centrum van Leek hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het aankomende Pinksterweekend van 18 t/m 21 mei.

Elk jaar is er van alles te doen en te beleven tijdens het Pinksterweekend in Leek, van vuurwerk, kermis, muziekevenementen, DJ’s, terras tot op de maandag de jaarlijkse Pinkstermarkt waar elk jaar duizenden mensen op af komen. Het centrum is vanaf vandaag tot dinsdagmorgen deels afgesloten wegens de kermis die daar plaatsvindt.

Het Pinkster Festival Leek kent, net als vele voorgaande jaren, een top programmering. Vier dagen lag is de  sfeervolle feesttent aan de Tip in Leek weer ‘the place to be’. Traditiegetrouw komt de organisator met een line-up met voor elk wat wils. Vrijdag 18 mei: SWITCH. Zaterdag 19 mei: Stageline. Zondag 20 mei: Papa di Grazzi. Maandag 21 mei: De Alpenzusjes en Radio NL.

Flinke Pink Festival, wordt dit jaar gehouden op het Evenemententerrein t.o. de Rabobank. Vier dagen lang met elke dag een ander muziekthema. Vrijdag 18 mei: 90’S TILL NOW! Zaterdag 19 mei: BLACK. Zondag 20 mei: WHITE. Maandag 21 mei: LIVE.

Het bericht Voorbereidingen voor Pinksterweekend in Leek volop gaande verscheen eerst op InfoLeek.