Veelbesproken ooievaar heeft nieuwe plek!

Veelbesproken ooievaar heeft nieuwe plek!

LEEK – De veelbesproken ooievaar die zijn nest in de bomen bij Podium Nienoord heeft gebouwd en er daardoor voor zorgde dat zowel Flinke Pink Festival als Sunday in The Park op zoek moesten naar een andere locatie heeft inmiddels een VIP plek bij de nieuwe locatie van Flinke Pink Festival.

De afgelopen week is op het evenementen terrein hard gewerkt aan de opbouw van Flinke Pink Festival. Door de nieuwe locatie stond de organisatie van Sikko Cazemier voor een uitdaging en moest de opzet behoorlijk op de schop. We hebben hard gewerkt maar het resultaat mag er zeker zijn, aldus Cazemier die erg tevreden is over de nieuwe opzet. Vrijdag zijn de puntjes op de i gezet en prompt meldde de veelbesproken ooievaar zich op de nieuwe locatie op een echte VIP plek. Vrijdagavond 20.00 uur wordt het vierdaagse festival afgetrapt met 90’a till now.


Het bericht Veelbesproken ooievaar heeft nieuwe plek! verscheen eerst op InfoLeek.