Thirza Kregmeier uit Leek is Miss Beauty of Groningen 2018

Thirza Kregmeier uit Leek is Miss Beauty of Groningen 2018

HOOGEZAND/LEEK – Afgelopen zaterdag 19 mei 2018 was de finale van Miss Beauty of Groningen. Dit vond plaats in het Kielzog in Hoogezand. Tijdens deze finale waren er maar liefst 30 dames die streden voor de titel van Miss Beauty of Groningen, Miss Teen of Groningen en Miss Intercontinental.

Na deze vier rondes was het moeilijke moment aangekomen voor de 6 koppige jury.

De Subtitels werden uitgereikt. De titel van hoofsponsor Miss Totally in Shape is uitgereikt aan Mirjam Squizzato (20 jaar Groningen). De titel Miss Photofab Groningen ging naar Melanie Luijkx Blanco (22, Groningen) en de Miss populairity werd Nicky Nales (17, Winsum). Miss Media ging naar: Judith Scholtes (23, Scheemda).

Zij is ook Miss Charity Groningen geworden, Judith heeft veel activiteiten georganiseerd voor de LINDA.foundation. Zij haalde het meeste geld op voor de stichting en mag zich Miss Charity Groningen noemen! Er is een record bedrag van ruim €4500 opgehaald.

Hoofdtitels 
Na een pauze was het tijd voor de uitslag. De miss Teen is de categorie voor meiden tussen de 15 en 18 jaar en Miss Beauty en Miss Intercontinental  is voor 19 t/m 26 jaar.

Miss Teen of Groningen is Gabrielle Silva (17 jaar, Bad Nieuweschans)
Tweede is Hedwig Zomerman (16 jaar, Winschoten) en derde Nynke de Boer (15 jaar, Opende).
Miss Beauty of Groningen is Thirza Kregmeier (20 jaar, Leek)
Tweede is  Melanie Luijkx Blanco (22, Groningen)  derde is Judith Scholtes (23, Scheemda)
Miss Intercontinental Groningen is Eleanor van der Leij (19 jaar, Hoogkerk)

De winnaressen mogen zichzelf straks bewijzen tijdens de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing op 31 augustus 2018 in studio 21 te Hilversum. Zij zullen aan verschillende activiteiten deelnemen, waaronder een week naar Frankrijk in het Miss Beauty landhuis.

Foto’s: Joris Brouwer
Het bericht Thirza Kregmeier uit Leek is Miss Beauty of Groningen 2018 verscheen eerst op InfoLeek.