JTV Leek organiseert finale bondskampioenschap en kwalificatie turnwedstrijd

JTV Leek organiseert finale bondskampioenschap en kwalificatie turnwedstrijd

LEEK –  Op 26 en 27 mei a.s. organiseert  JTV Leek i.s.m. de K.N.G.U. een landelijke finale en kwalificatie voor het heren turnen. Deze wedstrijd vindt plaats in de Topsporthal van het Sportcentrum in Leek.

Op zaterdag turnen de jongens hun finale, vanaf 8.30 uur tot 20.00 uur.  Op zaterdag vinden vier wedstrijdrondes plaats. Op zondag is er een kwalificatie, deze jongens kunnen zich nog plaatsen voor de finale NK. Deze wedstrijd begint om 8.30 uur tot 17.30 uur en bestaat uit drie wedstrijdrondes. Een aantal jongens van JTV Leek turnen een thuiswedstrijd. Publiek is welkom, het is een mooie manier om kennis te maken met het heren turnen.

Het bericht JTV Leek organiseert finale bondskampioenschap en kwalificatie turnwedstrijd verscheen eerst op InfoLeek.