Groots Midzomerfeest in Oostindie komt er weer aan

Groots Midzomerfeest in Oostindie komt er weer aan

LEEK – Zaterdag 30-06 aanstaande vanaf 16.00 uur zal het centrumpark in woonwijk Oostindie wederom het toneel zijn van een groots Midzomerfeest!

Vooral dankzij de gulle bijdrage van sponsoren is deze editie wederom eentje om te onthouden! Overdag is er een diversiteit aan vertier voor jong en oud (met o.a.springkussens/rodeostier/ brandweer demo) en zullen diverse bedrijven/winkels hun producten presenteren tijdens de Fair. Voor de jonge kids zal de DJ van Coolkids Party muziek gaan draaien en de jongere generatie gaan laten swingen en entertainen.

Uniek dit jaar is dat er een “no parents just party” hoek is voor de tieners met een eigen DJ, chill ruimte en een game area!! Op het hoofdpodium zal de band Mixed Up (band uit de wijk) ‘s avonds zijn opwachting maken. Ook heeft men DJ Mark Nauta weer weten te strikken. Je kunt hem onder andere kennen van de Kruisweg in Marum waar hij geregeld het uitgaanspubliek weet te vermaken.

Als klap op de vuurpijl komt niemand minder dan Pieter van der Zweep ook nog optreden ‘s avonds! Hij heeft dit jaar meegedaan met the Voice of Holland en wordt dé muzikale belofte van de komende tijd genoemd. Zijn singles Je Neemt Me Mee, Zal De Liefde Winnen, Dansen en Zevende Hemel zijn inmiddels niet meer weg te denken van de landelijke radio. In de afgelopen jaren is Pieter er dan ook in geslaagd om een zeer breed publiek aan te spreken.

Jong of oud, man of vrouw, iedereen kan zich herkennen in de knallende, Nederlandstalige popmuziek die Pieter maakt. Ook aan de inwendige mens is weer gedacht want ook dit jaar zullen er weer diverse foodtrucks aanwezig zijn met de lekkerste gerechten! Mocht er een buitje vallen dan hoeven de bezoekers zich geen zorgen te maken want er zijn diverse mogelijkheden om even te kunnen schuilen.

Meer informatie is te vinden op: www.midzomerfeestoostindie.nl

Het bericht Groots Midzomerfeest in Oostindie komt er weer aan verscheen eerst op InfoLeek.