VVD Westerkwartier kiest kieslijst en lijsttrekker voor november 2018

VVD Westerkwartier kiest kieslijst en lijsttrekker voor november 2018

WESTERKWARTIER – Tijdens de druk bezochte Algemene Ledenvergadering zijn dinsdag zowel de kieslijst als de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen voor 21 november 2018 door de leden vastgesteld.

De VVD heeft ervoor gekozen om een koers te varen met bewezen bestuurlijke ervaring wat betreft de toekomstige lijsttrekker. Herkenbaarheid voor de burger vind de VVD belangrijk. Tanja Haseloop is down-to-earth, heeft een groot netwerk, is zeer toegankelijk, heeft veel gedaan voor de VVD en veel bewerkstelligd en bovenal: krijgen mensen mee. De VVD Westerkwartier koos unaniem voor Tanja Haseloop.

Het volledige verkiezingsprogramma en de definitieve kieslijst van de VVD Westerkwartier wordt halverwege juni vastgesteld. Haseloop wil ‘Ruimte om te Doen’ en geeft aan dat de VVD voor de komende jaren de positie van het Westerkwartier in het hart van het Noorden verder wil versterken. De inwoners en de zelfstandige ondernemers, het bedrijfsleven en de agrarische sector moeten voordeel ervaren van een aantrekkende economie. Op basis van een duidelijk verkiezingsprogramma gaan we hier mee aan de slag. De VVD is er klaar voor om verantwoording te nemen.

Het succes van de verkiezingsuitslag in de voormalige Westerkwartier-gemeenten tijdens de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen hoopt de VVD-Westerkwartier op 21 november 2018 te consolideren. Haseloop: ,,Ben blij met het gegeven vertrouwen, onze volgende stap is de definitieve lijst vaststellen met enthousiaste mensen om de schouders er onder te zetten.”


Het bericht VVD Westerkwartier kiest kieslijst en lijsttrekker voor november 2018 verscheen eerst op InfoLeek.