Rick Fitzgerald turner van JTV Leek pakt brons

Rick Fitzgerald turner van JTV Leek pakt brons

LEEK – Tijdens het Bondskampioenschap die op 26 mei jl. in Leek werd gehouden heeft Rick (4e divisie jeugd)een bronzen medaille behaald.

Rick behaalde op voltige en rek een eerste plaats. Helaas ging het op brug niet zoals gepland, hier liet hij wat punten liggen. Een prima prestatie voor Rick een bronzen plak! Tijmen Dijkstra (4e divisie instap), Jarno de Jonge (4e divisie jeugd) en Stijn de Haan (4e divisie junior)  turnden ook hun finale. Tijmen liet een hele mooie ringoefening zien en werd 15e. Jarno turnde mooi stabiel op brug en werd ook  15e. Stijn turnde ook al zo’n mooie brugoefening , hij bereikte een 8e plaats. Voor alle vier een hele prestatie om in de finale te staan.


Het bericht Rick Fitzgerald turner van JTV Leek pakt brons verscheen eerst op InfoLeek.