Echtpaar Koelma-Sonjorgo 60 jaar getrouwd op 5 juni

Echtpaar Koelma-Sonjorgo 60 jaar getrouwd op 5 juni

LEEK – Op 5 juni a.s. is het echtpaar Koelma-Sonjorgo 60 jaar getrouwd. Mevrouw M. Koelma-Sinjorgo is geboren op 22-04-1933 in Medan Indonesië. Zij heeft de opleiding Huishoudkundige voor Inrichtingen gevolgd.

Zij is werkzaam geweest bij Stokvis Rotterdam en Fred v.d. Werf beide als demonstratrice. Later als Hoofd Huishoudkundige van het Bisdom Groningen en vanuit deze functie gepensioneerd. Mevrouw Koelma houdt van sport, doet actief fitness en is een fervent Feyenoord-supporter. Ze houdt van lekker eten maar kan zelf ook koken als de beste.

De heer W. Koelma is geboren op 20 10-1932 te Zwolle. Na de HBS volgde zijn aanstelling bij de Verkadefabrieken als vertegenwoordiger district Rotterdam. Na zijn studie Marketing Manager afgerond te hebben, is hij door een aantal buitenlandse fabrieken voor de introductie van hun producten op de Nederlandse markt werkzaam geweest. Daarna trok het echtpaar naar het Noorden waar hem door het toenmalige supermarktconcern Fred v.d. Werf de verantwoording over een aantal filialen geboden werd.

Hij eindigde zijn carrière in de agrarische wereld bij de Friese landbouw organisatie De Boer Stalinrichting in Leeuwarden door te trachten in samenwerking met andere bedrijven de export naar het Midden Oosten (Koeweit, Saudi-Arabië, Egypte op gang te brengen).

Het echtpaar heeft elkaar leren kennen in de derde klas van de HBS in Rotterdam en is via Hoogvliet en Rosmalen naar Leek gekomen. Zij hebben 2 kinderen: dochter en zoon, 4 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.

Burgemeester Hoekstra feliciteert het echtpaar op 5 juni 2018 om 16.00 uur.

Het bericht Echtpaar Koelma-Sonjorgo 60 jaar getrouwd op 5 juni verscheen eerst op InfoLeek.