Gratis ontbijt voor fietsers van Leek naar Groningen

Gratis ontbijt voor fietsers van Leek naar Groningen

LEEK/GRONINGEN – In het kader van de landelijke ‘Fiets naar je Werk Dag’ worden fietsers op weg naar de stad Groningen donderdagochtend 31 mei vanaf 7:30 uur verrast met een ontbijtje. Ze ontvangen een krentenbol, en wie tijd heeft kan afstappen voor verse koffie.

Het uitdelen gebeurt op de fietsroute vanuit omgeving Leek en Noordenveld richting Groningen. Een door fiets-forenzen veelgebruikte route naar de stad. De krentenbollen worden uitgedeeld door wethouder Alex Wekema van de gemeente Noordenveld, wethouder Ben Plandsoen van de gemeente Leek en directeur Wilko Huyink van Groningen Bereikbaar, de initiatiefnemers van deze actie. Met het uitdelen van het ontbijtje bedanken ze de fietsers.

Het bericht Gratis ontbijt voor fietsers van Leek naar Groningen verscheen eerst op InfoLeek.