Leekster Wandelvierdaagse heeft warme start (Foto’s)

Leekster Wandelvierdaagse heeft warme start (Foto’s)

LEEK – De Leekster wandelvierdaagse is woensdagavond van start gegaan met een warme avond. De vierdaagse zou dit jaar van dinsdag tot en met vrijdag duren. Echter kon de dinsdag niet door gaan omdat het KNMI weeralarm code oranje afgegeven had.

De route van woensdagavond ging van start bij Infocentrum Nienoord. De lopers van de 10-kilometer route gingen na een warming-up van FitClub Rodenburg om 18:00 uur van start en de lopers van de 5-kilometer volgden een half uur later. De route ging woensdagavond via Nienoord over de Meerweg richting het Leekstermeer en via camping Cnossen langs het Leekster Hoofddiep terug richting Nienoord.

Waterpunt
Vanwege het warme weer heeft de Albert Heijn langs de route bij Cnossen bidons uitgedeeld en kon men deze met water vullen om zo voldoende vocht binnen te krijgen.

Voor meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.

Voor de foto’s die gemaakt zijn door Wil de Boer, klik hier.

Het bericht Leekster Wandelvierdaagse heeft warme start (Foto’s) verscheen eerst op InfoLeek.