Knights verliest van koploper

Knights verliest van koploper

DRACHTEN/LEEK – Knights speelde in Drachten tegen koploper Diamonds. De eerste twee innings waren erg snel voorbij. Er werden goede nullen gemaakt aan beide kanten en Drachten had slechts een 1-0 voorsprong. In de derde slagbeurt kwam Knights op gelijke hoogte. Jean Paul Heijl (honkslag) kon scoren op de honkslag van René Veenstra.

In de gelijkmakende beurt nam Drachten echter een 3-1 voorsprong.

Een inning later maakte Knights de voorsprong weer ongedaan. Rutger Meijer kon scoren op de tweehonkslag van Pelle Wiersum, die weer kon scoren op de opofferingsslag van Thomas Heemstra.

Daarna kreeg Knights het zwaar en zette Diamonds door. via 5-3 en 9-3 liepen ze uit naar een 12-4 overwinning. In de laatste slagbeurt kon Duncan de Boer het vierde punt van Knights scoren op de honkslag van Pelle Wiersum.

Richard Vegter stond de eerste vier innings erg goed te gooien. Op reliever Thomas Heemstra had Drachten helaas meer vat. In het outfield vielen de vangballen van Jean Paul Heijl (2 stuks) en René Eckhardt (4 stuks) op.

Knights speelt volgende week in Groningen tegen het nog puntloze Caribe.

Het bericht Knights verliest van koploper verscheen eerst op InfoLeek.