Op excursie door de Onlanden met Wim van Boekel

Op excursie door de Onlanden met Wim van Boekel

REGIO –In de Onlanden s de waterbergingsopgave gecombineerd met de ontwikkeling van een natuurgebied. Waarom is deze waterberging nodig? Hoe ontwikkelt de natuur zich? Hoe gaat het verder? Waarom nu nog meer waterbergingsgebieden rond Groningen stad?

Op zaterdagmorgen 30 juni kan je onder leiding van Wim van Boekel het gebied in en krijg je antwoord op deze en andere vragen. Wim is naast fractievoorzitter van WaterNatuurlijk, WetlandWacht in het Leekstermeergebied en kent De Onlanden op zijn duimpje.

De start is om 9.30 u bij de Onlanderij, Madijk 1, 9766TZ Eelderwolde rond 12.00 u wordt de excursie afgesloten. Het wordt lopen deels via onverharde paden dus trek stevige schoenen aan.

Deelname is gratis maar wel graag van te voren aanmelden. opgeven kan via tamelingpaul@gmail.com voor 27 juni.

Het bericht Op excursie door de Onlanden met Wim van Boekel verscheen eerst op InfoLeek.