Dames 1 V.V. Zevenhuizen kampioen

Dames 1 V.V. Zevenhuizen kampioen

ZEVENHUIZEN – Afgelopen donderdag 31 mei was een historische dag voor het vrouwenvoetbal in Zevenhuizen. Om 19.30 uur trapten ze af onder toeziend oog van ruim 200 man publiek. LEO Loon was het die de 0-1 op het scorebord wist te zetten.

Gelukkig lieten de dames van Zevenhuizen zich niet van het veld slaan. Zevenhuizen was namelijk veruit de betere ploeg. Dit resulteerde voor rust dan ook in 3-1 voorsprong. Na rust wisten de dames nog 2 maal te scoren en won de ploeg uit Zevenhuizen met een welverdiende 5-1 overwinning. Al 7 jaar werd er gehoopt op een kampioenschap, 2 seizoenen waren ze er ook erg dichtbij, maar onder leiding van Jan Kloosterman heeft de ploeg terecht de 4e klasse weten te halen.

Ook bij onze vereniging is het meisjes en damesvoetbal een snel groeiende sport. Volgend seizoen starten we namelijk met 2 damesteams in de zaterdagcompetitie (4e en 5e klasse). Daarnaast gaan wij een 7×7 damesteam oprichten. We zijn hiervoor altijd opzoek naar versterking! Iedereen kan aansluiten op het geschikte niveau; beginnende voetbalsters als ook degene die al wat meer geoefend is. Lijkt het jou leuk om een keer mee te trainen? Dat kan! Stuur ons een privéberichtje via de facebookpagina: Dames V.V Zevenhuizen.

De damesafdeling van Zevenhuizen staat bekend om haar buitengewoon gezellige sfeer, waarin ook zeker goed wordt gepresteerd, en de ruime mate van activiteiten buiten het voetbal om.

Het bericht Dames 1 V.V. Zevenhuizen kampioen verscheen eerst op InfoLeek.