Cliëntenvereniging De Zijlen op stage bij de Eerste en Tweede Kamer

Cliëntenvereniging De Zijlen op stage bij de Eerste en Tweede Kamer

DEN HAAG/LEEK – De Clientenvereniging van De Zijlen ging gisteren op Prokkelstage bij de Eerste Kamer en Tweede Kamer. Het werd een enorme belevenis! De leden konden ervaren hoe het er daar aan toe gaat.

Ook konden ze een kijkje nemen op plekken waar normaalgesproken niemand mag komen, heel spannend allemaal. Bovendien mochten ze enkele politici en de voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer (Ankie Broekers-Knol  en Khadija Arib) aan de tand voelen over de zorg. Ina Perdok van de Cliëntenvereniging: “Het was een geweldige dag. Dit vergeet ik nooit meer!”

De cliënten kregen eerst een rondleiding, gingen vervolgens lunchen in de lunchruimte voor de politici en liepen vervolgens stage bij een politieke partij of één van de ondersteunende diensten. De middag wordt afgesloten met de certificaatuitreiking door de voorzitter van de Eerste Kamer.
Het bericht Cliëntenvereniging De Zijlen op stage bij de Eerste en Tweede Kamer verscheen eerst op InfoLeek.