Familiepark Nienoord kleurt KiKa-oranje

Familiepark Nienoord kleurt KiKa-oranje

LEEK –Nog even en dan is het zover: de eerste editie van de Nienorun in Familiepark Nienoord! Op zaterdag 30 juni kleurt het familiepark KiKa-oranje en rennen de kinderen samen met Nieno voor kinderen met kanker.

De Run
Ren jij ook mee tijdens de Nienorun voor KiKa in Familiepark Nienoord op zaterdag 30 juni? Kies uit een run van 1 km of 2 km en ren samen met alle kinderen en Nieno door Familiepark Nienoord langs en door de attracties. We starten in de ochtend om 11.00 uur met ochtendgymnastiek, want….. bewegen is gezond! Vanaf 11.30 uur start de Nienorun. Ga jij ook in het oranje gekleed voor KiKa?

Deelnemen
De Nienorun is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Alle kinderen zijn welkom om mee te rennen en zich in te zetten voor Stichting Kinderen Kankervrij. Vooraf aanmelden is verplicht.
Het minimale sponsorbedrag voor deelname bedraagt €5,- Er hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden. Jouw gesponsorde bedrag wordt geheel geschonken aan KiKa.

Meld je aan via onze website www.landgoednienoord.nl. Na je aanmelding ontvang je van de organisatie een bevestiging van deelname en jouw sponsorformulier.

Voor alle supporters en reguliere bezoekers hebben we die dag een speciaal entreetarief van €3,50 exlusief treinrit in plaats van €8,50. En als waardering voor de enthousiaste renners en supporters zijn er in de middag nog extra activiteiten, zoals een voorstelling van Circus Santelli, een goochelshow, clowns en natuurlijk een voorstelling van onze eigen Nieno.

Alle kinderen die deelnemen krijgen een leuke goodiebag en voor degenen met het meeste sponsorgeld zijn er leuke prijzen.

Het bericht Familiepark Nienoord kleurt KiKa-oranje verscheen eerst op InfoLeek.