Knights in prima wedstrijd langs Caribe in Groningen

Knights in prima wedstrijd langs Caribe in Groningen

GRONINGEN/LEEK – Knights speelde in Groningen tegen Caribe op de zondagmorgen. Knights nam direct een 4-0 voorsprong, onder andere door een driehonkslag van Rutger Meijer en een tweehonkslag van René Veenstra.

In de gelijkmakende slagbeurt liet Knights knullig na enkele slagmensen uit te maken en Caribe kon daarop drie maal scoren. Knights pakte aan slag door en kwam weer vier maal tot scoren, dit maal na een honkslag voor Duncan de Boer en een tweehonkslag voor Rutger Meijer.

In de derde slagbeurt maakte Knights weer vijf runs en nam het een 13-3 voorsprong. Honkslagen waren er deze inning voor Thomas Heemstra en Duncan de Boer. In de laatste slagbeurt werden er nog twee punten gescoord, onder andere na de honkslag van Duncan de Boer.

Caribe scoorde ondertussen nog drie puntjes, waardoor de 15-6 eindstand werd bereikt.

Thomas Heemstra gooide drie prima innings met 6x drie slag, 4 x vier wijd en 3 honkslagen tegen. René Veenstra gooide twee innings met als werpcijfers: 1x drie slag, 0x vier wijd en 0 honkslagen tegen. Jean Paul Hijl liet in het outfield weer twee prima vangballen noteren.

Het bericht Knights in prima wedstrijd langs Caribe in Groningen verscheen eerst op InfoLeek.